Perioden 20 september till och med 1 oktober har vi årskortsdagar på hemsidan. Då kan du kan förköpa dina Wild Card 2024 till halva priset! Erbjudandet gäller med reservation för slutförsäljning. 


Vanliga frågor


Vilket årskort ska jag köpa om mitt barn fyller 3 eller 13 år under 2024?

Från och med dagen barnet fyller 3 år krävs ett årskort för barn 3-12 år. Från och med dagen barnet fyller 13 år krävs ett årskort för vuxen. 


2-åringar som blir 3 år under säsongen kan använda ett barnkort hela säsongen och 12-åringar som blir 13 år under säsongen kan använda ett vuxenkort hela säsongen.


Gäller Wild Card 2024 för entré under Halloween och Sagojul 2023?

Wild Card 2024 gäller för inpassering 2024.


Kan jag ladda på mitt befintliga kort?

Javisst! Då förlängs giltighetstiden på ditt kort. Kom ihåg att lägga in ett nytt parkeringstillstånd för 2024 via Mina Sidor.


Vart kan jag köpa Wild Card 2024?

Det allra smidigaste sättet att köpa kortet är via vår hemsida. Erbjudandet släpps den 20 september och gäller ett begränsat antal kort, dock som längst till och med 1 oktober. Kom ihåg att du kan ladda på ditt befintliga årskort och förlänga giltighetstiden (parkeringstillståndet förlängs inte automatiskt när du förlänger kortet - lägg till det via Mina sidor innan säsongens första besök). För den som vill köpa korten på plats erbjuds det i parkens gästservice 23-24 september.


Hur fungerar förbokning av besök?

Alla gäster som har Wild Card förbokar sitt besök snabbt och enkelt via Mina sidor.


Under sommarsäsongen kan du boka tre besök åt gången och under våra tematiserade säsonger Påsk med Bamse, Halloween och Sagojul kan du boka ett besök åt gången. Observera att antalet platser är begränsade.


Är årskorten personliga?

Korten är personliga och registreras med personuppgifter och foto som kontrolleras vid inpassage. Eventuellt missbruk beivras.