Du bokar plats med ditt årskort 2023 i inloggat läge på Mina sidor. Du bokar enkelt såhär:

1. Gå till Mina sidor.
  2. Logga in med den med den e-post du använde när du köpte ditt Årskort, eller den e-post du angav när du registrerade ditt Årskort. Du kan även logga in med ditt mobilnummer (se instruktioner för inloggning längre ner om du är osäker). Om ditt årskort är oregistrerat måste du registrera kortet med dina personuppgifter innan det kan användas.
  3. På startsidan på Mina sidor klicka dig vidare till "Boka tid".
  4. Nu kommer du se det/de Årskort du har möjlighet att boka plats för. Välj det/de Årskort du vill boka plats för genom att markera kryssrutan vid respektive kort. Klicka sedan på "Boka tid".
  5. Välj det datum du vill besöka oss i kalendern.
  6. Klicka på "Slutför bokning". Vill du boka plats för ytterligare ett kort upprepar du steg 4-6 för det kortet. Klart!

Bokningen för 2024 öppnar i slutet av februari 2024 via mina sidor. Parken öppnar till påsken 2024.

Kom ihåg att avboka ditt besök om du inte kan komma. Det gör du via mina sidor.