Välkommen att registrera din fria parkering som ingår i Wild Card från 13 år via Mina sidor och fliken parkering.

Du registrerar ditt fordon senast dagen innan du besöker parken första gången på säsongen och därefter gäller fri parkering resten av den säsongen. Registrerar du din parkering samma dag som du ska besöka oss behöver du kontakta oss via telefon eller gå förbi Gästservice vid entrén.

Om du har skrivit fel registreringsnummer eller har andra frågor kring ditt registrerade fordon - kontakta oss gärna!

Var redo med ditt årskortsnummer och registreringsnummer när du kontaktar oss.

Om du förlänger ditt årskort måste du också lägga in ditt registreringsnummer på nytt efter årsskiftet för att det ska fungera.

Logga in på dina Mina sidor, klicka på meny och parkering

Fyll i ditt registreringsnummer och skicka.
Samma registreringsnummer kan inte registreras på flera personers årskort