Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring kampanjen - Ta med vän till parken på söndagarna i maj 2023. Kampanjen är en av alla förmåner som du får om du har Wild Card 2023


Behöver min vän ha en förbokad plats?

Nej, din vän behöver inte ha en förbokad plats. Du som Wild Card innehavare behöver ha en förbokad plats, den bokar du via mina sidor som vanligt.


Får en vuxen person följa med på ett barnkort?

Ja, det går bra att ta med en vuxen som vän även om du innehar ett barnkort.


Får ett barn följa med på ett vuxenkort? 

Ja, det går bra att ta med ett barn som vän även om du har ett vuxenkort.


Behöver man komma samtidigt?

Ja, ni behöver anlända till parken samtidigt och du visar upp ditt Wild Card och platsbokning i samband med att ni går in i parken.


Får man byta dag?

Erbjudandet gäller söndagarna 14, 21 och 28 maj 2023. Har du bokat en söndag och vill byta till en annan söndag behöver du göra en ny bokning på den söndagen du önskar besöka oss istället.


Det är fullbokat på den dagen jag tänkte ta med min vän till parken, varför? 

Vi har ett begränsat antal platser även de dagar vi har erbjudandet. Men håll utkik - det rör sig ständigt med antalet tillgängliga platser. Förändringar kan ske även på helger, kvällar och morgnar.


Jag kan inte komma den aktuella dagen - kan min vän använda mitt årskort?

Nej, Wild card är personligt och får inte nyttjas av någon annan än den registrerade ägaren. Kortinnehavaren måste vara på plats och följa med sin vän in genom entrén.


Får jag ta med flera vänner på samma årskort?

Erbjudandet gäller max en vän per årskortsinnehavare, per tillfälle. Om du har flera årskort i din familj får ni alltså ta med en vän per årskort. Vill ni besöka oss flera söndagar, under erbjudandets period, går det självklart bra att ta med en vän per årskort även dessa gånger (behöver inte vara samma vän).