Vilka kort kan man lägga till i mobilens wallet-app?

Man kan lägga till wild card som är registrerade och giltiga mobilens wallet.

Har man tagit emot ett kort som en gåva kan man lägga till det i sin wallet.

Har man tagit emot ett kort via familjedelning kan man som mottagare inte lägga till det i sin wallet. Endast den som delar ut ett kort med familjedelning kan lägga till det i sin wallet.

Ett wild card kan bara ligga i en wallet.

Hur lägger man till ett kort i mobilens Wallet?

Logga in på Mina sidori anslutning till ditt/dina wild card finns det en knapp för “Lägg till i wallet”.

Klicka på knappen och följ instruktionerna.

Man kan göra detta både via sin mobil, och sin dator. Men om du sitter vid en dator så kommer du att behöva scanna en QR-kod på skärmen med din mobiltelefon.

Har man flera Wild Card behöver man lägga till dem till sin wallet ett i taget.

Jag har återaktiverat mitt Wild Card - behöver jag lägga till det på nytt i mobilens wallet i början på nästa år?

Nej, har du exempelvis ett Wild Card för 2024 som ligger i din Wallet, och du sedan återaktiverar kortet för 2025 så kommer giltighetstiden på wallet-kortet också att uppdateras.